Medical Safe Mask: Mască cu Super Reducere în Funcție de Cantitate

Medical Safe Mask

Ce este Medical Safe Mask?

Utilizarea unei măști de protecție este esențială pentru tratarea pandemiei coronavirusului, care conține secreții respiratorii atunci când vorbești, tuse sau strănut și respectă măsurile de siguranță impuse de urgența virusului Covid-19.

Medical Safe Mask (www.medicalsafemask.ro) este un model de mască de protecție de unică folosință pentru a fi purtat în unitățile publice, în restaurante și în aer liber, unde nu este posibil să se mențină o distanță de siguranță. Să vedem care sunt caracteristicile sale.

Funcționează Medical Safe Mask? 5 beneficii

Medical Safe Mask funcționează sau nu? Este o farsă, o înșelătorie sau este eficientă?

Conform site-ului oficial, Medical Safe Mask:

 • oferă 95,99% protecție împotriva virușilor, bacteriilor, micro-particulelor virale, prafului fin, substanțelor chimice, polenului, fumului și alergenilor;
 • ajută la reducerea riscului de infecție în rândul oamenilor;
 • se adaptează la orice tip de față;
 • este confortabil, practic și ușor;
 • acoperă în mod adecvat nasul și gura.

MedicalSafeMask constă din trei straturi de țesătură nețesută. Stratul cel mai exterior de culoare albastru deschis este tratat cu substanțe hidrofuge, pentru a reduce riscul ca picăturile emise de alte persoane să fie depuse pe mască și să ajungă la celelalte straturi interne.

Stratul central filtrează particulele bacteriene și virale, iar stratul intern alb, care nu este toxic și care nu irită, absoarbe picăturile pe care le producem prin respirație, vorbire și tuse, pentru a preveni răspândirea lor în mediul înconjurător.

MedicalSafeMask: opinii și recenzii

Iată câteva opinii, mărturii și comentarii despre MedicalSafeMask de pe site-ul oficial: www.medicalsafemask.ro

Medical Safe Mask: utilizați

Cum se utilizează Medical Safe Mask?

Înainte de a pune Medical Safe Mask, spălați-vă mâinile cu apă și săpun sau igienați-le cu un produs de dezinfectare pentru mâini pe bază de alcool, apoi:

 1. Asigurați-vă că partea albastră a MedicalSafeMask este orientată spre exterior.
 2. Luați MedicalSafeMask pentru elasticele laterale și trageți-l aproape de față, astfel încât să vă acopere nasul și gura până la bărbie.
 3. Fixați benzile de cauciuc în spatele urechilor.

Pentru a scoate masca, apucați elasticul lateral și scoateți-l fără a atinge partea albastră. Acesta este un dispozitiv de protecție de unică folosință, refolosibil și nu trebuie purtat mai mult de 3-4 ore consecutive.

Medical Safe Mask are contraindicații sau efecte secundare?

Utilizarea Medical Safe Mask nu are contraindicații și nu are efecte secundare.

Unde se vinde Medical Safe Mask? Poate fi găsit într-o farmacie sau pe Amazon?

Medical Safe Mask nu se găsește în farmacii sau pe Amazon. Produsul original poate fi comandat numai de pe pagina oficială de pe site-ul oficial.

Medical Safe Mask: preț

Costul Medical Safe Mask este de 25,00 € pentru un pachet de 50, 48,00 € pentru un pachet de 100 și 95,00 € pentru un pachet de 200. Transportul este gratuit.

 • Completați formularul de comandă de pe această pagină sau de pe site-ul oficial www.medicalsafemask.ro
 • Serviciul Clienți Medical Safe Mask vă va suna înapoi în câteva minute pentru a confirma comanda și a solicita adresa de expediere
 • Medical Safe Mask va fi expediat la adresa indicată în 1-2 zile: plătiți la livrare de către curier în siguranță